Inertia: Escape Velocity

Inertia: Escape Velocity for Android 1.2

Help Hermes zijn ruimteschip te repareren

VOOR

  • Mooie graphics
  • Lekkere gameplay
  • Veel levels
  • Strijd tegen vrienden

TEGEN

  • Besturing vergt oefening

Excellent
9

Inertia: Escape Velocity is een indrukwekkende game voor Android telefoons. Je speelt Hermes, een schrootverzamelaar in de ruimte, en op een dag stort jouw schip neer. Je wilt weer snel verder vliegen, dus ga je op zoek naar alle onderdelen van je voertuig.

Inertia: Escape Velocity is een 2D-platformspel, maar door de dynamische achtergrond lijkt het soms alsof je je in een 3D-wereld begeeft. In elk level moet je zo snel mogelijk naar het eindpunt. Dankzij je een ruimtepak -waarmee je de zwaartekracht overwint- vlieg je door de speelvelden. Onderweg pik je allerlei materialen op die je nodig hebt voor de reparatie van je schip. Inertia: Escape Velocity telt veel levels en deze nemen gaandeweg in moeilijkheid toe. Het goed toepassen van je zwaartekracht-regelaar is van cruciaal belang om de levels snel door te komen. Hoe dit precies in zijn werk gaat, zie je duidelijk in deze video.

Ben je zo'n bikkel dat je Inertia: Escape Velocity binnen mum van tijd uitspeelt, dan nóg zul je lange tijd plezier beleven aan deze game. Jouw snelste tijd komt namelijk op een online scorebord. Zo speel je tegen jouw vrienden en zul je daarom elk level je best moeten doen om de snelste te zijn of te blijven.

Inertia: Escape Velocity is zo'n spel dat je blijft spelen. Het ziet er mooi uit, is uitdagend en door je vrienden uit te dagen komt er geen einde aan de pret.

Meeste downloads Puzzels voor android

Meer
Inertia: Escape Velocity

Download

Inertia: Escape Velocity for Android 1.2

Beoordelingen about Inertia: Escape Velocity